Katarraktes Complex

Πολυχώρος Καταρράκτες.
Το διαμάντι της Έδεσσας!

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην είχαμε αναλάβει την διαφήμιση του ομορφότερου και μεγαλύτερου πολυχώρου της Έδεσσας. Ενα εστιατόριο, καφέ - μπάρ που δίνει στην πόλη μια λάμψη με την παρουσία του!

Στην πανέμορφη πόλη της Έδεσσας, στο πάρκο των Καταρρακτών, ακριβώς δίπλα στους φημισμένους Καταρράκτες της πόλης βρίσκεται το ανακαινισμένο και πλέον ιδιωτικό Πολυχώρος Καταρράκτες - Εστιατόριο, Café/Bar Καταρράκτες.
Το Εστιατόριο, Café/Bar Καταρράκτες, το οποίο άξια συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χώρους εστίασης όχι μόνο της Β. Ελλάδας αλλά και όλης της επικράτειας, χαρακτηρίζεται ως Πολυχώρος ! Αυτός ο χαρακτηρισμός του αποδίδεται γιατί στον τεράστιο χώρο (700 τ.μ.) στεγάζονται, συνυπάρχουν και συνεργάζονται αρμονικά το Café/Bar Καταρράκτες , το Εστιατόριο Καταρράκτες όπως επίσης και το σημείο πώλησης Take away – Καντίνα και ο χώρος πώλησης γλυκών τοπικής παραγωγής.

  • Επικοινωνία:
    2381017810
  • Email:
  • Διεύθυνση:
    Πάρκο καταρρακτών, Έδεσσα

360 Creative Business

Οι εργασίες που πραγματοποιήσαμε στον πολυχώρο Καταρράκτες ήταν: Διαχείριση social media, φωτογράφιση πιάτων, δημιουργία διαφημιστικών βίντεο για TikTok, YouTube, σχεδιασμός καταλόγων εστιατορίου & μπαρ, λήψη με drone και μοντάζ για διαφημιστικούς σκοπούς, μακέτες για εκδηλώσεις καλλιτεχνών.

Το εστιατόριο που μας μάγεψε!

Φωτογράφιση πιάτων "ινσταγκραμικές"!

Μακέτες αξέχαστων εκδηλώσεων

Ευχαριστούμε τον Πολυχώρο Καταρράκτες για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη.

Δεν θα μπορούσε να λείπει από το TikTok..

Project information

Client

Katarraktes Complex

Category

360 Creative Business

Date

2022 - 2023