Σου φαίνονται Κινέζικα?

Έλα σε επικοινωνία με έναν συνεργάτη μας για να σου εξηγήσει όλα όσα δεν καταλαβαίνεις!

bg1

Web Development

Η υπηρεσία Web Development της NordikDesign προσφέρει προηγμένες λύσεις για τη δημιουργία εξαιρετικών ιστοσελίδων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προδιαγραφές των πελατών μας. Εξειδικευμένοι στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων, οι εμπειρογνώμονές μας χρησιμοποιούν τις τελευταίες τεχνολογίες και πρακτικές για να δημιουργήσουν λειτουργικές, αισθητικά εντυπωσιακές και ευέλικτες ιστοσελίδες.

Με εξαιρετική προσοχή στη λειτουργικότητα, την απόδοση και την εμπειρία του χρήστη, δημιουργούμε ιστοσελίδες που είναι εύκολες στην πλοήγηση και εντυπωσιάζουν με τον σύγχρονο σχεδιασμό τους. Είτε πρόκειται για μια απλή παρουσίαση εταιρίας, ένα δυναμικό blog, ένα πολύγλωσσο e-commerce κατάστημα ή μια πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων, εμείς αναλαμβάνουμε να εκπληρώσουμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας με επιτυχία.

Πέρα από την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, προσφέρουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης (SEO), διαχείριση περιεχομένου, συντήρηση και υποστήριξη ιστοσελίδων, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την αδιάλειπτη λειτουργία και την επιτυχημένη παρουσίαση της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

Με την NordikDesign, η ανάπτυξη ιστοσελίδων είναι περισσότερο από μια διαδικασία - είναι ένα ταξίδι προς την επιτυχία στον κυβερνοχώρο.

Ποια είναι τα κύρια στάδια της διαδικασίας ανάπτυξης μιας ιστοσελίδας με την υπηρεσία Web Development της NordikDesign;

Οι βασικοί φάκελοι περιλαμβάνουν την ανάλυση των αναγκών του πελάτη, τη σχεδίαση του σχεδίου της ιστοσελίδας, την ανάπτυξη και την προγραμματισμένη υλοποίηση της ιστοσελίδας, τον έλεγχο ποιότητας και τελικά την παράδοση και την εκκίνηση της ιστοσελίδας.

Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και πλατφόρμες ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων των HTML5, CSS3, JavaScript, PHP, MySQL, καθώς και δημοφιλείς πλατφόρμες διαχείρισης περιεχομένου όπως το WordPress, το Joomla και το Drupal.

Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ανταποκριτικά σχέδια (responsive design) και διασφαλίζουμε τη δοκιμή σε διάφορες συσκευές και περιηγητές για την εξασφάλιση της συμβατότητας και της ομαλής λειτουργίας της ιστοσελίδας σε κάθε περιβάλλον.